Οι Δράσεις μας

Επέτειο Ημέρας νίκης της Ρωσίας την 9η Μαϊου 1945

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Εμπορικού & Βιομηχνικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων για την επέτειο των 70 χρόνων της Ημέρας νίκης της Ρωσίας 9ης Μαϊου 1945.

Ενώπιου ενός εκλεκτού ακροατηρίου από επιφανείς πολίτες της Β.Ελλάδος , πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 9ης ΜΑΙΟΥ 1945 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Στο ιστορικό γεγονός αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Θεόφιλος Λάκης Ιωαννίδης , ο οποίος μετέφερε τις ευλογιές και τις ευχές του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου . Ακολούθησαν χαιρετισμοί της Υπουργού Διοικητικής Αποκέντρωσης κυρίας Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά , του Υποπρόξενου της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη κυρίου Μεζγιάνοβ, του Υπουργού Εξωτερικών της Περιφέρειας του Αστραχάν κυρίου Ντένις Ζίλκιν .

Στην συνέχεια οι τιμητικές διακρίσεις των διακεκριμένων επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης κ.κ. Δημήτρη Σαμαρά , προέδρου της εταιρείας Δ.ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και του κ.Γίωργου Κουρτίδη , προέδρου της τουριστικής εταιρείας AMBOTIS .Η εκδήλωση έκλεισε με εμπνευσμένη ομιλία του συγγραφέα- εκδότη κ.Σάββα Καλεντερίδη , ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ»..

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων

Ακολουθήστε μας