Εκδηλώσεις

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τις ΕλληνοΡωσικές σχέσεις που οργάνωσε το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο ΕλληνοΡωσικών Σχέσεων στις 20 Νοέμβριου στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο στην ΔΕΘ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επ‘ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων  του , ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη κ.Αλεξάντρ Στσερμπακόβ , παρουσία ενός πολυπληθούς ακροατηρίου του Επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδος αλλά και ανθρώπων της επιστήμης , της τέχνης ,του προξενικού σώματος της Θεσσαλονίκης ,καθώς και άλλων φορέων της πόλης .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Υπουργού κας Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά ( Υφυπουργού Εσωτερικών) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κα. Βούλα Τεκτονίδου ( Γεν.Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών ) και ο κ.Παπανδρέου (Σύμβουλος Πρεσβείας Α’) παρευρεθήκαν στην τιμητική εκδήλωση, από πλευράς της κυβέρνησης .

Την έναρξη της εκδήλωσης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Θεόφιλος Λάκης Ιωαννίδης , ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του Επιμελητηρίου και τους προσεχείς στόχους των ΕλληνοΡωσικών σχέσεων.

15 Δεκεμβρίου 2016

Το  Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνο-Ρωσικών Σχέσεων διοργάνωσε ειδικό σεμινάριο στο χώρο του Κέντρου Συνεδριάσεως της Θεσσαλονίκης "Ιωάννης Βελλίδης", στο οποίο έγινε παρουσίαση της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ HELEXPO.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΤΡΑΧΑΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου , η συνάντηση του Εκπροσώπου της Περιφέρειας Αστραχάν κ.Ιγκόρ Κβιάτκοφσκι με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα . Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ΕλληνοΡωσικών Σχέσεων , το οποίο διατηρεί σχέσεις συνεργασίας σε θέματα επιχειρηματικά από το 2014 και

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Β' διεθνούς συνεδρίου με θέμα «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» που οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κέντρο Ελληνορωσικών Σχέσεων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 45 διακεκριμένες προσωπικότητες του επιστημονικού, του επιχειρηματικού χώρου και τουριστικού, αγροδιατροφικού τομέα, όπου ανέπτυξαν με ομιλίες τους και εισηγήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο φίλων λαών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ΕλληνοΡωσικών Σχέσεων κ.Θεόφιλος Λάκης Ιωαννίδης και ο Αντιπρόεδρος κ.Δημήτρης Σαμαράς υποδέχονται τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ.Κύριλλο

Πραγματοποιηθηκε γευμα προς τιμη του Υπουργου Μεταφορων της Ρωσικης Ομοσπονδιας κ.Μαξιμ Σοκολοβ απο το Επιμελητηριο ΕλληνοΡωσικων Σχεσεων

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι επιχειρηματίες και παραγωγοί της ελληνικής γούνας στην 41η διεθνή έκθεση γούνας που πραγματοποιήθηκε στις 5 – 8 Μαΐου 2016 . Οι Πρόεδροι των σωματείων ,

Δείπνο παρέθεσε το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο ΕλληνοΡωσικών Σχέσεων προς τιμή του Γεν. Προξένου της Ρωσίας κ.Αλεξέι Ποπόβ , γιορτάζοντας τις γιορτές της Θεσσαλονίκης , Μνήμη Αγίου Δημητρίου , επέτειο της εποποιίας του Β Παγκοσμίου πολέμου 1940-1941 , του Ιστορικού ΟΧΙ .

Το Ρωσικό Προξενείο της θεσσαλονίκης τίμησε Ελληνες με προσφορά στις Ελληνορωσικές σχέσεις κατά την διάρκεια δεξιώσεως για την Εθνική εορτή της Ρωσίας της 11ης Ιουνίου.

Πραγματοποιήθηκε το Α’ Διεθνές Συνέδριο με θέμα τις Ελληνορωσικές σχέσεις στην Θεσσαλονίκη από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Εμπορικού & Βιομηχνικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων για την επέτειο των 70 χρόνων της Ημέρας νίκης της Ρωσίας 9ης Μαϊου 1945.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων

Ακολουθήστε μας